Destinatii de nunta

  • 0

Destinatii de nunta

Nunta este una dintre cele mai importante zile din viaţa noastră şi noi toţi dorim o zi perfecta, nu numai în fotografii, dar şi în amintirile noastre. În orice planificare de nunta, primul lucru care trebuie să fie finalizat este locatia. În cazul în care destinaţia de nunta este în mintea ta, există numeroase locaţii superbe pentru a alege intre dealuri, palate şi plaje. Să aruncăm o privire la zece destinaţii turistice care ar completa o nunta de vis.

ESCLIMONT

Le Château D’Esclimont, Franţa

Ce poate fi mai romantic şi frumos decât să se căsătorească într-un castel din cea mai romantica tara din lume? Le Château d’ESCLIMONT situat în apropiere de oraşul iubirii, Paris, este locul perfect pentru nunta de basm la care ai visat intotdeauna. Cele 150 de acri de teren a fost resedinta a familiei La Rochefoucauls şi este unul dintre cele mai frumoase locatii de nunta. Oaspeţii dumneavoastra pot să pescuiască, sa faca excursii, plimbari cu caii şi experienţa de evadare intr-un peisaj perfect inconjurat de natura.


mauritius

Mauritius, Oceanul Indian

Daca aveti in minte o nunta pe plaja, Mauritius este locul perfect. Această naţiune, insula frumoasă ofera plaje virgine cu recife de corali, lagune translucide mare şi romantism în vânt. Ai putea răsfăţaţi-vă în oferta numeroase activităţi pe plaje sau doar să vă relaxaţi sub soare.


cathedral

Catedrala Peak Hotel, Drakensberg, Africa de Sud

O nunta cu stil de ţară in zona de munte, ar putea face ca inima ta sa sara peste o bataie, este ceea ce Cathedral Peak Hotel în Drakensberg oferă. Stabilit într-un context de munte Catedrala Peak, hotelul oferă o vedere pitoreasca, ospitalitatea, grădini frumoase, piatră naturala şi capela din paie, amintiri care ar rămâne pentru o viata intreaga.


tajpalacewed

Taj Palace, Lacul Pichola, Rajasthan, India

Visati vreodată la o nuntă regală, în mijlocul terenului de Maharajas, palate şi forturi? Exuberanţa de o nunta la palat, combinata cu o ospitalitate regala ar incanta nu numai oaspeţii dumneavoastră ar adăuga si un farmec domnesc la nunta dumneavoastra. Palatul Taj este o structură frumoasa din marmură albă care pare să plutească în apa încă albastra. Palatul Lacului este considerat a fi unul dintre hotelurile cele mai romantice din lume si ofera o locaţie de nuntă pe care nu mulţi îşi pot permite.


 bermuda

Bermuda, Insulele Bermude

Puritatea care este rar găsita în orice altă parte a lumii cu plaje de nisip roz fac Bermuda aparte. Numai zboruri scurte departe de SUA, dar odată ce ajunge în această insulă, aveti ocazia sa experimentati o cultură şi o istorie care încă continuă să trăiască. Bermuda este un loc nunta perfect daca vreti plaje de culoare roz, recifele de corali şi grădină luxuriantă cu plante exotice pentru a găzdui nunta ta.


mauiwedding

Maui, Hawai

Pentru multi oameni, o nunta de vis este sinonim cu nunta Hawaii. Pentru a avea pielea bronzata de soare, simţi căldura de nisip cald Hawaiian şi schimbul de valuri din ocean te cucereşt, este un vis ce devine realitate. Există numeroase plaje de unde puteti alege. Pe insula de sud veţi găsi plaje mai liniştite în timp ce avansati in partea de vest este mai pitoreasca si devine foarte aglomerata.


NYwed

Central Park, New York

Chiar în inima Manhattan-ului, Parcul Central oferă o nuntă frumoasă într-o grădină cu vedere spre lac. Dacă doriti ceva mai special cu privire la plajă, castel sau o nunta la palat, Central Park este prima destinaţie care vine în minte. Locaţia este atât de romantica incat puteti transforma cu uşurinţă nunta într-o amintire de neuitat. Parcul este stabilit pe 843 de acri de teren si oferă preschimbari diferite pentru nunta ta. Ai putea alege din partea din faţă Dancing Maidens din Fântâna Untermayer, sub o salcie pastoral retras lacrimand lângă piscină sau privind de mai sus Bow podul de pe frumoasa Cherry Hill.


Dalhousiewed

Castelul Dalhousie, Edinburgh, Scoţia

Ideea de o nuntă în Scoţia este suficient de romantica pentru ca inima ta sa bata de doua ori mai repede. Frumuseţea ţării şi un castel scoţian, ai putea visa la o locatie mai ideala? Dalhousie Castelul are o capelă unde poate avea loc nunta, cu cazare şi receptia primitoare a Castelului sunt incantati invitatii. Un castel medieval magnific scoţian ca o picătură înapoi in timp şi accesibilitatea la Edinburgh ar putea face cu uşurinţă o nunta aici “Într-adevăr, o nunta sa nu fie uitat”.


venicewedd

Gondola Veneţia

Cauti un loc romantic încă neobişnuit pentru nunta ta? Încercaţi gondolele din Veneţia. Uşor plutind într-o gondola magnifica de-a lungul fascinantelor canale in cel mai romantic oraş din lume, în timp ce schimati juramintele de nunta, ar putea venii in final ideea de nunta romantica in stil venetian. Cu monumentele sale şi loc fermecător, cel mai frumos oraş din lume face pentru iubitori un loc perfect.


baliwedd

Bali, Indonezia

Bali a fost destinaţie de top pentru nunta si luna de miere, pur şi simplu din cauza farmecul său magic si plajele exotice. Aceasta insula hindusa oferă mult mai mult decat plaje clare. Aceast patrimoniu cultural, templele elegante fac această locaţie cu adevărat mistica şi o destinaţie perfectă pentru nunta.Cautare

Bine de stiut!

featured de stiut

Cateva sfaturi utile, bine de stiut inainte de a incepe planificarea unui eveniment unic din viata ta... Mai mult

Acte necesare

Semnat acte

 

Acte necesare pentru cununia civila

In primul rand e bine de stiut ca varsta legala pentru casatorie este de 16 ani pentru femei, si de cel putin 18 ani pentru barbati.... Mai mult

Transport

featured limo

Alegand o masina de lux oferiti somptuozitate fericitului eveniment si aveti posibilitatea unei plimbari de vis intre momentele importate... Mai mult

Biserici in Bucuresti

bisericiinbucuresti

 

O lista utila cu adresele si numerele de telefon ale celor mai importante biserici aflate pe teritoriul municipiului Bucuresti... Mai mult

Superstitii

blackcatwedding

 

Ne-am interesat si am facut o lista pentru voi cu toate superstitiile de care am auzit: unele sunt amuzante, altele sunt ... Mai mult

Destinatii de nunta

destinatii

Nunta este una dintre cele mai importante zile din viaţa noastră şi noi toţi dorim o zi perfecta, nu numai în fotografii, dar şi în amintirile... Mai mult