Transport

  • 0

Transport

Limo1

Casatoria dvs. nu este un eveniment caracterizat de simplitate.

Alegand o masina de lux oferiti somptuozitate fericitului eveniment si aveti posibilitatea unei plimbari de vis intre momentele importate ale ceremonialului: sosirea la casa miresei, ceremonialul religios, petrecerea la restaurant, chiar si plecarea in luna de miere!

Decor Limuzina

limointerior

Decorarea limuzinei se foloseste in mod traditional la ceremonii. Noi suntem cei, care va propunem cele mai frumoase si cele mai neobisnuite buchete de flori, în dependenta de conceptul evenimentului. Acestea vor avea rolul de a trezi senzatii speciale si emotii placute, care va vor marca pe Dvs. si pe cei apropiati.

Nunta – este un eveniment asteptat de toti si deaceea necesită o pregatire speciala. Inca din timpurile stravechi, oamenii se straduiau ca nunta sa fie cat mai spectaculoasa, pentru a se pastra in memorie vesnic. Prezenta florilor in mod traditional la nunta si la orice alt eveniment, creeaza o atmosfera calda si ospitaliera.

Istoria Limuzinelor

firstlimo

Primul automobil de tip Limuzină a fost construit în 1902. A fost proiectat astfel încât conducătorul auto era aşezat afară sub un compartiment acoperit. Cuvântul Limuzină este derivat din numele regiunii franceze Limousin , deoarece acest compartiment acoperit semănau fizic, capota, mantaua purtate de ciobani acolo. Soferii purtau o manta “Limousin” în deschidea compartimentul şoferului, pentru protecţia împotriva intemperiilor.

Prima “Limuzină stretch” a fost creata în Fort Smith, Arkansas în jurul 1928 de către o companie de antrenori numita Armbruster. Aceste masini au fost utilizat în principal pentru transportul faimosul “Big Band” lideri, precum Glenn Miller şi Benny Goodman , şi beţele lor şi echipamente.Aceste stretch limuzine timpurii, au fost adesea numite “big band autobuze”.

Stilul caroseriei limuzina are un separator de despartire a conducătorul auto fata de compartimentul pasagerilor din spate.  Această partiţie conţine, de obicei, o alunecare (de multe ori izolata fonic), geam, astfel că discuţiile între pasageri în compartimentul din spate pot fi păstrate private de sofer. Comunicarea cu conducătorul auto este posibil, fie prin deschiderea ferestrei partial sau prin utilizarea unui sistem interfon.

Limuzine exotice

ferrarilimousine

Uneori, un constructor auto sau un designer dezvolta “final” limuzina stretch, adăugând facilităţi care sunt oarecum imposibil, dar care face o modificare de design semnificativ. Un design, cum ar include spate axe tandem pentru a suporta greutatea unui jacuzzi fierbinte.

Aceste modificari ample au fost efectuate pe automobile de lux şi mai multe maşini rapide, inclusiv: Bentley, BMW, Cadillac, Chrysler, Ford, Holden, Hummer, Infiniti, Jaguar, Lexus, Lincoln, Mercedes-Benz, Rolls-Royce şi Volkswagen . În Statele Unite, cel mai popular automobil pentru limuzine de conversie sunt “stretch” Lincoln Town Car , Cadillac DTS , Cadillac Escalade, Chrysler 300C, Hummer H2, Ford Excursion, şi Lincoln Navigator. Există chiar şi cazuri de Corvette, Ferrari, Mini Coopers şi VW Beetle fiind întins pentru a găzdui până la 10 de pasageri.


Cautare

Bine de stiut!

featured de stiut

Cateva sfaturi utile, bine de stiut inainte de a incepe planificarea unui eveniment unic din viata ta... Mai mult

Acte necesare

Semnat acte

 

Acte necesare pentru cununia civila

In primul rand e bine de stiut ca varsta legala pentru casatorie este de 16 ani pentru femei, si de cel putin 18 ani pentru barbati.... Mai mult

Transport

featured limo

Alegand o masina de lux oferiti somptuozitate fericitului eveniment si aveti posibilitatea unei plimbari de vis intre momentele importate... Mai mult

Biserici in Bucuresti

bisericiinbucuresti

 

O lista utila cu adresele si numerele de telefon ale celor mai importante biserici aflate pe teritoriul municipiului Bucuresti... Mai mult

Superstitii

blackcatwedding

 

Ne-am interesat si am facut o lista pentru voi cu toate superstitiile de care am auzit: unele sunt amuzante, altele sunt ... Mai mult

Destinatii de nunta

destinatii

Nunta este una dintre cele mai importante zile din viaţa noastră şi noi toţi dorim o zi perfecta, nu numai în fotografii, dar şi în amintirile... Mai mult